Zamieszczone przez bobas
prostowanie felg
Zwiń
X
-
Nie wiem ile to trwa ale prostowanie felg od zawsze robiłem na Łuckiej, numer chyba coś około 10, w podwórku, najbardziej schowany warsztat, są dwie wulkanizacje obok siebie, ale Ty pewnie będziesz miał coś bliżej Pruszkowa a jeśli dobrze pamiętam przy trasie nr 8 za Jankami, po stronie na Warszawę jest duży serwis opon i tam też chyba prostują felgi.
Komentarz
-
-
Jak jeszcze nie zrobiłeś to w żyrardowie tez jest dobry magik,zawsze u niego robiłem i byłem zadowolony-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RALFno nie zrobiłem i tez słyszałem o żyrardowie same dobre opinie|
masz jakiś namiar ??Zamieszczone przez fernandoDajcie namiar na tego magika z Żyrardowa.
Nr do kolesia od felg. 502-279-277 jak będziecie mieli problemy z kontaktem to po 1 listopada mogę do niego podjechać.Jak coś piszcie PW-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
RALF, kurde takie życie.Ale mam nadzieje ze jeszcze z rok i zwolnię tempa z pracą :P
Zamieszczone przez RALFAle masz szczęście, poznaj łaskę Pana-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz